Наставникът на Лацио Симоне Индзаги ще изисква пълна концентрация от

...
Наставникът на Лацио Симоне Индзаги ще изисква пълна концентрация от
Коментари Харесай

Индзаги: Имаме еднакви шансове със Залцбург да продължим напред

Наставникът на Лацио Симоне Индзаги ще изисква цялостна централизация от своите футболисти в идния конфликт от 1/4-финалите в Лига Европа против Ред Бул Залцбург.

“Орлите” одобряват австрийския си конкурент в четвъртък вечер от 22:05ч. на “Олимпико”.

‘’Жребият не беше по никакъв начин добър за нас. Срещаме извънредно проведен тим, който отпадна от Шампионска лига поради по-лоша голова разлика. Противникът ни победи Марсилия и отстрани Реал Сосиедад и Борусия (Дортмунд). Футболистите ми в Европа направиха отлични мачове. Сега сме на 1/4-финал и ще изиграем картите си по най-хубавия метод. Уважаваме Залцбург, само че не се опасяваме от тях. Уверени и концентирани сме. И двата тима имаме идентичен късмет да преминем тази фаза от шампионата. Често в сходни срещи решаващи са обособени епизоди. Надяваме се, че ще бъдат в наша полза”, стартира Индзаги на днешната конференция.

“Стефан Раду и Сенад Лулич ще бъдат разполагаем. Единственият футболист под въпрос е Джордан Лукаку. Сергей Милинкович-Савич е възобновен и ще играе през цялото време. Винаги сме подхождали съществено към шампионата Лига Европа. Щастлив съм от отговора на нашите почитатели. Те са доста значими за нас. Вече анализирахме Залцбург. Те са стилен тим, който разполага с големи качества”, приключи наставникът на “орлите”. Серия А 30 кръг, събота 31 март  Лацио 6:2краен резулат  Беневенто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР