Наставникът на Карло Анчелоти обсъди предстоящото градско дерби с и

...
Наставникът на Карло Анчелоти обсъди предстоящото градско дерби с и
Коментари Харесай

Анчелоти: Ако спечелим ШЛ, това ще бъде най-добрият сезон в кариерата ми

Наставникът на Карло Анчелоти разиска идното градско дерби с и класирането за финала на Шампионската лига, като също по този начин уточни най-отличителното качество на своя тим и приказва за проектите си да остане още дълго в тима, в който би завършил своята кариера.

“Отборът е сносно, на следващия ден ще реша за титулярите. Мисля, че ще се опитаме да пуснем най-хубавия състав. Единственото несъмнено е, че на следващия ден ще играе, а ще си почине. Тези мачове са положителни за нас, тъй като имаме опцията да поддържаме ритъма и динамичността. Вярно е, че те са без значение за купата, само че е значимо да запазим темп и да уважим шампионата. Ще срещнем тимове, които играят добре. Фланелката ни задължава да дадем максимума от себе си. Отказа на да създадат шпалир? Ние, италианците, не сме привикнали да го вършим. Нека всеки прави това, което желае. Ние ще почитаме. Те са прилежащ и другарски клуб, като имам огромен почит към техните треньор и почитатели. Ако ни създадат шпалир - добре, в случай че ли не - ще уважим това. Защо не взе участие в празненствата за купата? Нямаше го, тъй като не можеше да се движи. На мен ми се е случвало, когато ти блокира гърбът. Ако е добре, той тренира с нас. Не, че е далечен от нас, просто не може да се движи.

Ancelotti: “There are no arrogant players here. Neither of them is believed to be more important than the other. They are able to make the best decisions every day even if they play more or less because wearing the Real Madrid shirt is something special. ”
— Los Blancos Live ³⁵ (@LosBlancos_Live)
Никога не съм стигал до този стадий на сезона в такава обстановка. Каква седмица имахме! Спечелихме купата и се класирахме за финала на Шампионската лига. За да е цялостна насладата ни, би било добре да спечелим на 28 май. Ще се опитаме да го създадем. Ако спечелим, това ще бъде най-хубавият сезон в кариерата ми. Най-отличителното качество на този състав е смирението. Няма арогантни играчи и такива с огромно его. То ти оказва помощ да даваш максимума, само че тимът ни е преклонен. Никой от тях не мисли, че е по-голям от останалите. Също по този начин никой не се усеща омаловажен, в случай че не играе от самото начало. Те са способни да поддържат своето примирение всеки ден. Тежестта на фланелката е от огромно значение. Футболистите, които носят фланелката на, усещат нещо особено.

Ancelotti: “If all goes well here, I'll stay until I'm 80. It's an idea I have. The day I finish my job with Real Madrid, I will think about retiring. I have enjoyed being here a lot and it will be difficult to find a better team in world football. ”
— Los Blancos Live ³⁵ (@LosBlancos_Live)
Ако всичко върви добре, бих останал тук, до момента в който не стигна 80-те. Защо не? Това е една концепция, която имам. В деня, в който напусна, мога да помисля за своето отдръпване. Много ми харесва тук. Ще бъде мъчно да намеря по-добър тим в международния футбол. Не мисля, че има по-голям клуб от този. Най-добрият метод да приключиш кариерата си е да го направиш в. Искам да остана доста години, да печеля доста титли, да си извозвам добре и да се любувам на града и клуба. Да, може да се каже, че претърпявам втора младост. Наслаждавал съм на всички моменти в моята кариера. Така беше и в и. си е, това е меден месец, който продължава. Казах го още през декември, а в този момент е май. Продължаваме, това е дълъг меден месец ”, разяснява Анчелоти на днешната си конференция.


Снимки: Gettyimages
 Чави: Ние довършихме Реал Мадрид, за разлика от съперниците им в ШЛ Чави: Ние довършихме Реал Мадрид, за разлика от съперниците им в ШЛ 6 май | 15:35  “Контра ”: На какво се дължат изключителните обрати на Реал Мадрид този сезон? “Контра ”: На какво се дължат изключителните обрати на Реал Мадрид този сезон? 6 май | 14:18  Всички в Ливърпул искахме Реал Мадрид за противник, посочи Салах Всички в Ливърпул искахме Реал Мадрид за противник, посочи Салах 6 май | 09:39  Пеле поздрави Родриго и Реал Мадрид, чака с неспокойствие финала на ШЛ Пеле поздрави Родриго и Реал Мадрид, чака с неспокойствие финала на ШЛ 5 май | 20:50  Бензема води борба и отвън терена Бензема води борба и отвън терена 5 май | 18:21  Бензема е предложил на Родриго да извърши дузпата против Манчестър Сити Бензема е предложил на Родриго да извърши дузпата против Манчестър Сити 5 май | 17:57  Анчелоти изясни за фотографията с пурата Анчелоти изясни за фотографията с пурата 5 май | 16:39  Капело: Късметът на Анчелоти е общоизвестен Капело: Късметът на Анчелоти е общоизвестен 5 май | 16:35  В Атлетико не считат, че Реал ще подцени дербито на Мадрид В Атлетико не считат, че Реал ще подцени дербито на Мадрид 5 май | 16:23 Още от Футбол свят  Меси може да пропусне идващия мач на ПСЖ Меси може да пропусне идващия мач на ПСЖ 7 май | 15:44 120 0  Барселона ще гостува на Бетис без титулярния си вратар Барселона ще гостува на Бетис без титулярния си вратар 7 май | 15:34 245 0  Гуардиола: Това, което изживяхме в Мадрид, ще ни послужи за бъдещето Гуардиола: Това, което изживяхме в Мадрид, ще ни послужи за бъдещето 7 май | 15:28 448 0  Спортният шеф на Байер (Л): Патрик Шик твърдо остава при нас Спортният шеф на Байер (Л): Патрик Шик твърдо остава при нас 7 май | 15:13 378 1  Тедеско: Предстоят ни три огромни мача и към момента можем да реализираме доста Тедеско: Предстоят ни три огромни мача и към момента можем да реализираме доста 7 май | 14:40 653 0 Виж всички Водещи Новини  Левски пусна в продажба стеснен брой билети за финала Левски пусна в продажба стеснен брой билети за финала 7 май | 10:26 14165 55  Проектът за реконструкцията на Проектът за реконструкцията на "Българска войска " е на финалната права 7 май | 10:13 12941 43  Челси разгласи името на новия притежател Челси разгласи името на новия притежател 7 май | 05:05 52435 52  ЦСКА 1948 и Берое се изправят в съдбоносен конфликт за Европа ЦСКА 1948 и Берое се изправят в съдбоносен конфликт за Европа 7 май | 06:58 9175 21  Арда и Локо (Пд) ще търсят дебютна победа в плейофите Арда и Локо (Пд) ще търсят дебютна победа в плейофите 7 май | 06:21 13948 13 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР