Наставникът на Генк Фелис Мазу не скри задоволството си от

...
Наставникът на Генк Фелис Мазу не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Треньорът на Генк се оплака от съдията

Наставникът на Генк Фелис Мазу не скри задоволството си от равенството против Наполи (0:0). Белгийският отбор удържа натиска на гостите и завоюва първата си точка в тазгодишното издание на Шампионската лига.

“Щастлив съм, тъй като преди мача бяхме в нежелана обстановка. Момчетата обаче демонстрираха темперамент и това ми дава съображение да съм оптимист за бъдещето. Онова 2:6 от Република България Залцбург ни накара да осъзнаем, че би трябвало да работим като колектив, с цел да имаме положителни резултати. Гледам на мача против Наполи като основа на това по какъв начин би трябвало да играем по принцип”, показа Мазу.

“Естествено, че се опитахме да спечелим, само че и равенството против тим от класата на Наполи ни радва. Янис Хаджи играе все по-добре с всяка минала седмица. Той ни носи доста креативност в средата на терена, в негово лице скоро ще имаме съвършен номер 10. Мисля, че реферът сгреши като не изгони Фабиан Руис. Да, нарушаването беше в центъра, само че в случай че го нямаше, двама наши играчи оставаха против един от Наполи. Ако това заслужава единствено жълт картон, ще е доста елементарно да се защитаваш благодарение на нарушения”, сподели още треньорът на Генк. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 2 октомври  Генк 0:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР