Наставникът на ФК ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори на брифинг

...
Наставникът на ФК ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори на брифинг
Коментари Харесай

Панайотов: Няма значение срещу кой противник играем, гоним си целите

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 Николай Панайотов приказва на брифинг преди утрешния дуел от шампионата с Локомотив (Пловдив). " Червените " одобряват " смърфовете " на стадион " Витоша " в Бистрица.

" Очакванията са като за всеки мач - тимът да наподобява добре, да играе добре, да покаже добър футбол и да се поздравим с трите точки. Положенията, които не успяхме да вкараме предния мач, да ги имаме и да успеем да осъществяваме гол.
 Панайотов: Лошият терен не е опрощение
Панайотов: Лошият терен не е опрощение

Трябваше да вкараме най-малко едно състояние, разяснява треньорът на ФК ЦСКА 1948

Няма значение против кой съперник, гоним си задачите, би трябвало да имаме позитивни резултати и тимът да върви напред. Локомотив (Пловдив) играе извънредно добър футбол, бърз футбол, имат положителни нападатели, положителни флангови футболисти, ще е сложен мач, само че ние се приготвяме.

Да, те са водач в класирането, само че ние се надяваме да ги победим в този мач. Не съм аз индивидът да разясня работата на сътрудник. При него Локомотив има израстване, сигурно е добър треньор. Ние сме анализирали тима им, знаем по какъв начин играят, те са създали несъмнено същото, уповавам се да спечелим. Следим футболистите от втория тим, връзката ни с втория тим е огромна.

Радвам се за Неделко Пишчевич, много работи - считам, че още малко му би трябвало, с цел да влезе в нужното физическо положение. Кадрови проблеми? Възстановиха се Том Рапнуи и Талис, скоро и те ще стартират да взимат участия, Реян Даскалов има мускулни проблеми ", съобщи най-младият експерт в efbet Лига.
 ФК ЦСКА 1948 пусна в продажба билетите за семейството на водача
ФК ЦСКА 1948 пусна в продажба билетите за семейството на водача

Двубоят е на 26 октомври от 17:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР