Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков си припомни

...
Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков си припомни
Коментари Харесай

Краси Балъков: Имаме таланти, но трябва да им се дава повече шанс

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Красимир Балъков си напомни интервала, в който бе ментор на Етър, а по-късно и народен селекционер. Бала стори това с студиото на " Нова " по случай Деня на независимостта.
 Гьонов: В моите очи беше Вечно дерби, виждате - обиждаха ни
Гьонов: В моите очи беше Вечно дерби, виждате - обиждаха ни

" Левски ни надигра "

" Ако нямам оптимизъм, няма да съм в България. Точно поради това съм се прибрал тук - вярата да променим нещо, да се опитаме да се обединим и да имаме генерация, която имахме през 90-те години. Имаме гении, само че би трябвало да им се дава повече късмет. За българската реалност беше доста изненадващо и сплотяващо това, което направихме в Съединени американски щати.

В Търново всички бяхме обединени. Ако не бяхме, нямаше да реализираме тези резултати. С Англия загубихме с 0:6 и сцената с расизма - като теглиш чертата и погледнеш обратно, това беше инсценировка, което не дава отговор на България. Имаше ги сцените, само че това стана внезапно.

Етър има ново управление и друга политика. Когато някой се обади, на драго сърце си споделям мнението. Аз съм благополучен, че връщането ми в Търново ще се запомни с най-малък триумф, а не с негативизъм. Пожелавам на клуба да бъде твърдоглав. В петък играем против тях - ЦСКА 1948 - Етър ".
 ФК ЦСКА 1948 се раздели с умел футболист
ФК ЦСКА 1948 се раздели с умел футболист

Димо Атанасов си потегли от " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР