Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, говори след

...
Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, говори след
Коментари Харесай

Рибарски: Пореден тест срещу много силен противник

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, приказва след загубата с 0:1 от гръцкия гранд Панатинайкос в четвъртата и последна инспекция за " алените " на техния лагер в Словения и Австрия.

Старши-треньорът заключи и работата на футболистите по време на подготовката преди натоварения старт на шампионата и евроучастието на отбора от Бистрица.

" Пореден тест против един доста мощен съперник. Не беше толкоз огромна разликата, въпреки че на моменти нямаме нужната убеденост. Планът за мача проработи и сигурно много потребна контролна среща за нас.

Новите играчи би трябвало да се напаснат. Ще създадем нещата да са оптимално изпълними от нашите играчи. Надявам се мощната игра да я пренесем в шампионата и в европейските клубни шампионати.

Ради Кирилов не е спирал да тренира, въпреки и да имаше лек проблем. Всички поставят доста старания. Мисля, че се представяме на равнище против съперници като Панатинайкос и Динамо Загреб.

Свършихме доста неща в процеса на работа, сигурно, има още неща. Контролите бяха чудесни и те ще ни дадат една насочна точка. На този стадий не отстъпваме от тези грандове ", съобщи Рибарски.

" Нямаме различен избор. Трябваше да комбинираме физическа и технико-тактическата подготовка в едно. Нямаме време да се натоварваме в допълнение, тъй че използвахме дните с мачовете да обърнем внимание на всичко ", приключи Рибарски.
 Панатинайкос - ФК ЦСКА 1948 1:0 в контролна среща
ФК ЦСКА 1948 даде отпор на гръцки гранд, само че загуби за повторно през лятото

Панатинайкос надхитри " алените " с гол на младок
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР