Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов имаше и забележки към

...
Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов имаше и забележки към
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Те ни атакуваха, ние ги парехме

Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов имаше и забележки към отбора си, макар успеха над водача Царско село на неговия стадион в дербито на кръга във Втора лига. Той въпреки всичко отличи и позитивите за отбора си.

"Ботев Враца беше мощен първото полувреме, за второто не съм дал инструкции да се приберем. Като резултат съм удовлетворен, само че от прибирането на тима обратно - не съм ", съобщи Ангелов пред DIEMA SPORT и продължи с разбора.

"Ако не бяхме вкарали, щеше да бъде 0:0. Започнахме малко по-агресивно, само че в първите 15 минути топката не слезе на земята. Малко дръпнах тима и тогава пристигнаха головете ", добави Ангелов.

"На диалект ще ви кажа - те ни нападнаха, ние ги парехме. Момчетата от Царско село се бореха, нападателно подхождаха, само че не е моя работа да кажа къде сгрешиха, виждам си моя тим ", показа още треньорът на Ботев.

С този триумф врачани се приближиха единствено на точка от върха на класирането, което ще им подсигурява директна промоция за Първа лига. Но съгласно наставника, занапред има доста сметки да се вършат и доста мачове да се изиграят.

"Има шест кръга до края, до момента в който има още математика, нищо не е ясно. Засега нападаме първото място, раздават се цели 18 точки до края. Очаквам да бъркат, чакам и тежки мачове за нас до края на сезона ", показа Ангелов и показа какво желае да промени в мачовете на отбора си до края на сезона.

"Скоростта в офанзивата желая да подобря в мачовете до края на сезона, както и самочувствието пред гола. Ако развием малко по-добре офанзивата си, резултатът можеше да е много по-различен ", приключи треньорът на Ботев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР