Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес даде мнението си след

...
Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес даде мнението си след
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Тежка загуба, не ми харесва

Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес даде мнението си след провалянето с 0:4 от ЦСКА - София. Бразилецът призна, че му е мъчно да приказва след такова проваляне.
 ЦСКА - София сподели мускули седмица преди мача с Левски ЦСКА - София сподели мускули седмица преди мача с Левски
" Не е елементарно като треньор да обясняваш такава загуба, играхме против мощен тим, който се бори за шампионската купа, бяха господари на терена. Тежка загуба, не ми харесва, само че не би трябвало да се прави покруса, а заключения. Трябва да приказвам с момчетата, отново позволяваме четири гола, не е елементарно след такива загуби. Търсим първо грешките в нас, виновността е на всички - да, има самостоятелно държание, знаем, че огромните тимове се възползват от най-малката неточност. Така беше против ЦСКА, по този начин беше против 1948.
26  ЦСКА - София - Ботев (Враца)
Трябва да търсим какво да подобрим и по какъв начин да противодействаме в такива обстановки. Може би липсва нещо и в мен, за какво да не липсва, тези момчета имат отговорност, аз не влизам да играя, допуснахме неточности, станаха голове. Да играеш на " Армията ", първо е наслаждение, има ли нещо по-хубаво от това да се бориш против положителни съперници. Не желая единствено да стоим откъм гърба, ЦСКА ще владее топката 80%, ние няма да създадем една офанзива. Има какво да подобрим. Вярвам, че нещата ще се получат ", съобщи Моралес след загубата в София.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР