Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович обяви след равенството (2:2)

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович обяви след равенството (2:2)
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев Пд поиска рекордна сума от Левски за Неделев, само Бербатов е продаван за повече

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович разгласи след равенството (2:2) на неговия тим като посетител на Етър, че в случай че канарчетата получат сериозна оферта от Левски за Неделев, то може да се стигне до продажба. Също по този начин треньорът на жълто-черните оцени своята звезда на 50 млн., само че е подготвен да се раздели с нея, в случай че парите ще оказват помощ за построяването на “Колежа”.

“Двата тима заслужаваха по една точка. допуснахме неточности и при двата гола на Етър. Първият гол пристигна след корнер, а за втория -сбъркахме при наша топка. тТова ме нервира. Понякога ние натискахме, от време на време - Етър. Завършващият ни пас бе неприятен. Поздравления за Етър и това, което направи.
Проблемът при нас е, че централните ни нападатели не вкарват. Днес означиха полузащитниците. Нуждаем се от крила или централен нападател, които да вкарват повече. Но похвали за моите футболисти, тъй като не е елементарно да се играе тук. Етър не загуби от ЦСКА, Левски и Черно море.
В последна сметка би трябвало да се пазиме по-добре. Ако не губим топката, то тогава няма да ни вкарват голове”, разяснява Петрович, който даде прекомерно любопитен отговор дали може да се стигне до трансфер на Тодор Неделев в Левски.

“Ако Левски ни предложи сума, на която не можем да откажем или даже по-висока, няма какво да създадем. Ако ме питате какъв брой коства Неделев, ще кажа - 50 млн. Клубът ще каже друго. Ако е в по-добър тим, несъмнено и той ще играе по-добре. Но ние се нуждаем от него. Въпреки това в случай че сумата ще помогне за построяването на стадиона, то би трябвало да го продадем, тъй като когато го пълним с 15 000 почитатели, те ще бутат тима напред”, сподели наставникът на пловдивчани, който спедели и дали има драма сред него и Антон Карачанаков.

“Казах на Карачанаков, че ще е трета или четвърта алтернатива. Казах му: “Ако искаш да останеш, ще ти дам късмет. Няма да си титуляр, само че ще получиш задоволително шансове”. Това споделям на футболистите лице в лице. Всичко опира до съгласие сред управлението и футболистите. В последна сметка би трябвало да го почитаме, тъй като има договор”, добави Петрович. efbet Лига 4 кръг, събота 3 август  Етър 2:2краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР