Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Копич запази спокойствие въпреки срамната

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Копич запази спокойствие въпреки срамната
Коментари Харесай

Желко Копич: Трябва да сме по-агресивни

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Копич резервира успокоение макар срамната загуба на своя отбор от абсолютния аутсайсер в шампионата Спартак (Варна). “Канарчетата ” нацелиха 3 греди, само че все пак позволиха проваляне с 2:3, което е седмо от началото на шампионата. За варненци пък това бе първи триумф в сегашния сезон. Хърватският експерт реши да не прави нещастия като акцентира, че му следва доста работа и ще акцентира върху представянето на възпитаниците си отвън Коматево.

“Поздравявам нашия конкурент. През първото полувреме не успяхме добре да се приспособяваме към положението на терена, направихме механически неточности и нямахме добра организация в офанзива. Знаехме, че Спартак има положителни футболисти в прехода в офанзива. След като вкараха първия гол, допуснахме и втори гол от наша неточност. След това опитахме всичко, само че в последна сметка явно не заслужихме да вземем най-малко точка.

Нацелихме 3 пъти гредата, само че в последна сметка не играхме толкоз добре, колкото трябваше, трябваше да сме по-агресивни. Времето и теренът бяха тежки, само че това са условия и за двата тима. Затова считам, че би трябвало да даваме повече.

Трябва да намеря решение за игрите като посетители. Срещу Берое водехме до заключителните минути, само че допуснахме попадение. Когато гостуваме, не играем толкоз добре и това е нещо, върху което ще работим ”, съобщи Копич.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР