Наставникът на беше изключително щастлив след успеха над с 2:1,

...
Наставникът на беше изключително щастлив след успеха над с 2:1,
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Това е най-важният и труден успех! Няма значение какви съперници ще имаме

Наставникът на беше извънредно благополучен след триумфа над с 2:1, който изпрати " алените " в групите на Лига Европа. Българският отбор реализира цялостен поврат, откакто губеше с 0:1.

" Това е най-важният и сложен триумф за мен. Искам да поздравя момчетата за това, че до последно имаха вяра, че ще победим. Щастлив съм и желая да поздравя всички почитатели на ЦСКА. Най-важното беше да покажем добра дисциплинираност и организация. Противодействахме добре против мощните страни на съперника. Всички момчета завоюваха мача. Да, Тиаго и Ахмед вкараха голове, само че за това помогнаха всички футболисти. Опции имам в офанзива, само че през днешния ден нямах нито един бранител на аварийна пейка. Радвам се, че се справихме. Отборът на Базел е стабилен и стилен. Знаехме, че би трябвало да се възползваме от ситуациите си. не съумя да осъществя при 1:0. След това Тиаго изравни и ни върна в мача, което ни даде в допълнение сили ".

" Нека се насладим на успеха. Всичко на трансферния пазар е допустимо. Нека не бързаме и да се надяваме, че ще се получат някои неща. Няма значение какви противници ще имаме. Нормално е настроението в съблекалнята да е приповдигнато ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР