Наставникът на Берое - Петър Колев, изрази радостта си от

...
Наставникът на Берое - Петър Колев, изрази радостта си от
Коментари Харесай

Петър Колев: Борбата за Топ 6 тепърва започва

Наставникът на Берое - Петър Колев, изрази насладата си от .

"Ключовото беше това, че играчите поставиха оптимално старания. Успяхме да бъдем по-активни и да създадем повече обстановки, само че още веднъж след един удар в нашата врата получихме гол. Това се получава извънредно постоянно. Ако играчите не бяха останали душевен постоянни, щяхме да загубим точки и този мач. Радвам се въпреки всичко за отговора, който се получи и им благодаря ", съобщи Колев.

"Реагирахме добре, във Варна бе напълно друг мач. И през днешния ден имах опасения, че няма да влезем доста добре. Трябваше да бъдем деликатни в отбрана, Славия е добър на контраофанзива. Мисля, че се справихме, не допуснахме кой знае какъв брой положения. Имаше лек асинхрон в централните бранители и от тази неточност получихме гол. Имахме обстановки, с които да сме по-спокойни докрая, само че това е. Няма лесни мачове, без значение с кого играеш. Борбата за Топ 6 занапред стартира. "

"В няколко от гостуванията ни загубихме точки от напълно разнообразни фактори от игровия. Днес следих играта на Ботев Вр, ще бъде много мъчно, само че ние сме по-стойностният тим. Ще създадем всичко допустимо да победим. "

"Предлагам да спрем да спекулираме по тази тематика. Ние сме говорили с управлението, това са си неща сред нас. Аз съм очарован от него. Изключителен водач, който мъчно ще сменяем ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР