Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори на официалната пресконференция

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори на официалната пресконференция
Коментари Харесай

Нагелсман: Готови сме, ще се опитаме да постигнем добър резултат

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман приказва на формалната конференция преди конфликта с ПСЖ на следващия ден в Шампионската лига.

“Ще се опитаме да бъдем смели тук. Това е мач сред два еднообразно мощни тима. Ще се опитаме да се представим добре надалеч от вкъщи. Наистина съм уверен, че ще го създадем и че ще реализираме добър резултат ”, стартира треньорът на баварците.

“Можем да спрем Меси единствено като тим. Трябва да пресечем пасовете към него, Неймар и Мбапе. Те също имат халфове с доста скорост. Разполагат с редица в действителност надарени играчи ”, продължи Нагелсман.

Германският треньор сподели още: “Отборът ми е подготвен за работа. Шампионската лига автоматизирано ти обезпечава тази спомагателна мотивация. Днес тренирахме в действителност добре. Всички желаеме да спечелим Шампионската лига. Титлата в Бундеслигата е доста значима, само че тя няма такова значение в медиите. Съответно Шампионската лига е доста значима за клуба и за мен ".
 Байерн подвигна халф за мегасблъсъка с ПСЖ Байерн подвигна халф за мегасблъсъка с ПСЖ
" Винаги е добре да желаеме да печелим всеки мач. Искаме да го създадем и на следващия ден. Ако прокараме нашия проект, Меси и Мбапе не би трябвало да получат доста пространство. Нашият проект е да създадем пространствата дребни ”, приключи Нагелсман.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР