Наставникът на Барселона - Шави Ернандес, увери, че нито един

...
Наставникът на Барселона - Шави Ернандес, увери, че нито един
Коментари Харесай

Шави: Няма футболист, който да е отказал на Барселона

Наставникът на Барселона - Шави Ернандес, увери, че нито един футболист не е отказвал да пристигна в клуба, откогато някогашният халф размени на поста Роналд Куман.

По този метод младият експерт отговори на въпроса по какъв начин може да убеди Ерлинг Холанд да пристигна на " Камп Ноу " през лятото.

Медиите в Испания настояват, че Шави към този момент е имал среща с нападателя на Борусия (Дортмунд). Ернандес отхвърли да удостовери това.

" Среща с Халанд? Потвърждавате ли, че е имало такава? Не знаех. Винаги е добър миг да подпишеш с Барса. Това е най-хубавият клуб в света. Откакто аз съм тук, нито един футболист не е споделил " не " на Барса. Уверявам ви в това. Когато желаеме да подпишем с някой състезател и можем да приказваме с него, обсъждаме модела, който следваме и който би бил приятност за всеки футболист. Контролираме доста повече топката, сътворяваме доста повече положения... Градът също е прелестен. Има доста аспекти, само че мен ме вълнува главно футболът и аз бих желал да убеждаваме точно с него ", съобщи Шави.
 Скоро именитият стадион на Барселона ще се споделя
Скоро именитият стадион на Барселона ще се споделя " Спотифай Ноу Камп "

Заради договорка на стойност 280 млн. евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР