Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира зачестилите победи на английските

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира зачестилите победи на английските
Коментари Харесай

Валверде: Възходът на английските отбори не е изненада

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде разяснява зачестилите победи на британските клубове в европейските шампионати. Категоричният успех на Тотнъм над първенеца Реал Мадрид сподели, че нещата се трансформират.

“Истината е, че през последните няколко години тимовете от Премиър лийг не преобладаваха в Шампионската лига, само че беше обикновено с времето те да се развият, с помощта на капацитета, с който разполагат - положителни футболисти и треньори”, разяснява треньорът на “блаугранас”.

“Щеше да е нелогично, в случай че това не се беше случило. Това обаче не значи, че клубовете от Ла Лига към този момент не са мощни. Сезонът е дълъг, ще забележим какво ще се случи”, добави Валверде.
Valverde: " It's always good to go into an international break feeling good, but Sevilla's tough. " #FCBlive pic.twitter.com/fKhzcEThcv
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 3, 2017

Утре (събота) от 21:45 часа Барса приема Севиля в мач от Примера дивисион. Каталунците са водачи в класирането, само че треньорът предизвести, че няма по какъв начин тази мощна серия да продължи постоянно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР