Наставникът на Барселона Чави Ернандес заяви, че очаква много труден

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес заяви, че очаква много труден
Коментари Харесай

Чави притеснен преди Райо Валекано: Това е един от най-интензивно играещите отбори, трябва да сме практични

Наставникът на Барселона Чави Ернандес съобщи, че чака доста сложен мач против Райо Валекано и вижда отбора като един от най-трудните съперници в Ла Лига. Все отново той се надява неговите футболисти да прибавят нови три точки към своя актив, а каталунците се нуждаят от още няколко крачки, с цел да си обезпечат чаканата купа. Барселона продължава да има солидна преднина от 11 точки пред Реал Мадрид в Ла Лига при оставащи осем дуела до края.
 От Барселона пробваха да обяснят случая с отстраненото испанско знаме От Барселона пробваха да обяснят случая с отстраненото испанско знаме
“Знам, че е факсимиле, само че чакам доста сложен мач. Това е един от най-тежките и интензивно играещи тимове в Ла Лига. Те не обичат да губят топката и съумяват доста бързо да те пресират с по двама, даже трима души. Трябва да сме по-практични от нормално. Освен това там ще се надигнем на по-малък терен. Но всяка победа ни доближава към нашата цел - купата и ни вдъхдва от ден на ден успокоение. Остава ни малко при 11 точки преднина и единствено 24 оставащи от от осем мача. Ние не гоним върхове, не мисля, че сме позволили единствено девет гола, не мисля за това дали можем да стигнем 100 точки. Важното е, че сме се класирали в Шампионската лига при оставащи осем мача, а това е значимо, освен това без да треперим. Всяка победа е стъпка към купата, ” съобщи Чави.
 Президентът на Атлетико отбрани Барселона Президентът на Атлетико отбрани Барселона
Наставникът разяснява и обстановката към своите футболисти, като положителната вест е предстоящото завръщане на Усман Дембеле, който тренира с първия отбор от известно време, а упованията са да попадне в групата на отбора за дуела с Бетис в събота. Също по този начин той изненада с концепцията, че освен Френки де Йонг, само че и Ерик Гарсия също е измежду опциите за подмяна на санкции Бускетс.

“Усман Дембеле ще се завърне в събота, чакам тогава на линия да е и Андреас Кристенсен. Ерик Гарсия е вид за заместител на Бускетс, само че имаме и Де Йонг в тази зона. Утре ще решим, ” изясни някогашният полузащитник.
 Кристенсен възобнови тренировки с Барселона, Дембеле подготвен да се завърне в игра Кристенсен възобнови тренировки с Барселона, Дембеле подготвен да се завърне в игра
Чави удостовери, че към този момент са водени диалози сред него и управлението, само че отхвърли да разяснява съответно обстановката към Лионел Меси, въпреки че аржентинската звезда е свързвана все по-настойчиво от всички със завръщане на “Камп Ноу ”.
 Барса си обезпечи милиард и половина за Барса си обезпечи милиард и половина за " Камп Ноу ", ще печели по към 250 млн. на сезон
“За Меси не ме питайте мен, този въпрос не е за мен, а за президента на Ла Лига. Има правила и те би трябвало да се съблюдават. Не съм приказвал с Лео, в този момент мисля единствено за мача с Райо Валекано. Знаете, че имам доста положителни връзки с него, обичам го, само че в този момент не е моментът да приказваме за това и да се занимаваме с хипотези. Мога да потвърдя, че говорихме с президента за възобновяване на контракта ми и няма никакви проблеми, всичко върви добре, ” приключи наставникът на Барселона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР