Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне смята, че тимът върви

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне смята, че тимът върви
Коментари Харесай

Симеоне: Виждам отбора във възходяща линия

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне счита, че отборът върви във възходяща линия след неувереното начало на сезона в Примера дивисион.

“Имахме няколко сложни моменти в оня мач против Селта (0:2) и при гостуването на Ейбар (1:1). Отборът пораства, виждам го във възходяща линия, където момчетата, които се нуждаеха от акомодация към отбора към този момент ни дават неща и това прави огромно количество. Утре ни следва тежък мач с един треньор, който се приготвя доста добре за дуелите с огромните тимове. Теренът ще бъде стеснен с огромна активност, където всеки подробност може да реши мача в интерес на единия или другия тим”, съобщи Симеоне на конференцията преди гостуването на Леганес.
| #ATMFLASH
@Simeone spoke ahead of the #LeganésAtleti match.#AúpaAtleti pic.twitter.com/1FD4k0isdE
— Atlético de Madrid (@atletienglish) November 2, 2018 “На Мондиала се видя тактическото израстване на треньорите. Това докара до това тимовете да могат да играят по разнообразни способи, какъвто е футболът. Няма един безспорен метод, който те кара да побеждаваш. Това даде благоприятни условия за всички отбори. Виждаме го в Ла Лига в няколко тима, които не играят по същия метод, както преди 3-4 години. С това не желая да кажа, че Реал Мадрид и Барселона са намалили равнището си. Това на Барса през предишния сезон беше голямо, завоюваха съвсем всички мачове. През тази акция не са на същото равнище, само че всичко, което се случва, зарежда футбола. Има разнообразни способи на игра, по всевъзможни способи може да се печели и като треньори би трябвало да разберем кой най-вече ни подхожда, с цел да може отборът да употребява неговите характеристики”, сподели още Ел Чоло. Примера дивисион 11 кръг, събота 3 ноември  Леганес 14:00предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР