Наставникът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, не остана крайно

...
Наставникът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, не остана крайно
Коментари Харесай

Чоло Симеоне: Бяхме наказани в самия край, но си тръгваме доволни

Наставникът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, не остана извънредно отчаян от това, че тимът му изпусна успеха над Лацио в края на мача. „ Дюшекчиите “ водеха с 1:0, само че в добавеното време гол на вратаря Иван Проведел донесе точката на домакините.

Аржентинецът обаче съобщи, че все пак си потегля с положително възприятие от „ Олимпико “.

„ Играхме добре. Лацио повече владееше топката, само че те имаха потребност от това, с цел да ни наранят. Те имаха своите положения, а ние имахме шанс при гола, само че по-късно заиграхме сносно. През второто полувреме не дадохме никакви шансове на противника, до момента в който ние пропуснахме три положителни благоприятни условия посредством Мората, Лино и Гризман, с които можехме да решим мача “, съобщи Симеоне.

„ Изглеждаше, че мачът свършва след фаула против Корея, само че вместо това съдията отсъди в интерес на Лацио. Получи се страховит гол, изключително като се има поради, че бе маркиран от вратаря. Смятам, че бяхме много по-спокойни през второто полувреме. Още след отбелязването на гола се поуспокоихме, което даде повече време на централните ни халфове. Тръгвам си с положително възприятие. Играхме на тежък стадион против тим, който практикува добър футбол. Бяхме осъдени в самия край “, добави експертът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР