Наставникът на Астана Станимир Стоилов отново коментира любимия си Левски.

...
Наставникът на Астана Станимир Стоилов отново коментира любимия си Левски.
Коментари Харесай

Мъри: Сърдит съм на всички в Левски

Наставникът на Астана Станимир Стоилов още веднъж разяснява обичания си Левски. Специалистът разгласи, че розовия сън при "сините " е извънредно време да спре.

"Един път на шест месеца нормално си споделям моята истина. Не ми е прелестно да виждам Левски в това положение. Това обаче кой и по какъв начин го приема, дали като рецензия или пронизване за пробуждане, е обособен въпрос. От три тима в шампионата Левски е на трето място. Юли месец ще разясняваме още веднъж. Има задоволително време и мачове напролет. Сблъсъци с ЦСКА и за Купата на България, и за шампионата. Естествено, когато се представиш добре, ще получат и позитивни оценки. На този стадий не съм направил гневни рецензии, защото за играта нищо не съм споделил. Начинът на игра и чисто футболните елементи въобще не съм ги коментирал. Там, в случай че почна да разясня, може да ги заболи главата. Не съм гледал задоволително мачове на тима, с цел да мога да разясня играта. Бях на един мач, като първите 25 минути (Верея 1:0) видях играта, която би трябвало да има Левски, само че по-късно с всяка минала минута все по-зле ", сподели Стоилов пред медиите на шампионата за ветерани на "Царско село ".

"Според мен в клуба се наливат съществени средства. До момента обявяваха по 11-12 милиона бюджети, в този момент несъмнено е и по-голям. Трябва да играеш все по-добре. Играеш против тимове с по 1-2 или 3 милиона бюджет и изглеждаш по този метод. Значи би трябвало да се направи нещо, с цел да може хората да бъдат удовлетворени. Искат да имат маркетинг, да имат продажби и хора на стадиона. Вчера на тържеството на почитателите още веднъж се питаха за какво има малко хора. Защото сме трети, в случай че сме първи, ще има доста. Това е истината. Отдавна не ме вълнува дали ми се сърдят или не. Аз съм ядосан на всички. Не е значимо кой на кого е ядосан. Време е розовият сън да спре. Това, в случай че беше единствено мое мнение добре, само че не е по този начин. Левски може да бъде изваден от всякаква обстановка. Това е клуб с история, обичаи, клуб с финансиране, с почитатели ", добави Мъри.

"Условията в Малта би трябвало да са положителни. Това е естествена дестинация, хората са си решили. Ние вървим в Турция, Кипър и Испания. Трябва да се търси топло място през зимата. Не мисля, че Левски и ЦСКА ще омръзне на хората напролет, когато ще играят пет пъти. Хората живеят за тези мачове, където има безконечната задявка. Няма по какъв начин да омръзне. Не знам в толкоз годишна история, този мач да е омръзнал. Това са най-чаканите мачове, най-гледаните, най-посетените и най-големите мачове се получават у нас сред тези два тима ", добави най-успешният треньор на "сините " през този век.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР