Наставникът на Арсенал Микел Артета призна, че грешките на неговите

...
Наставникът на Арсенал Микел Артета призна, че грешките на неговите
Коментари Харесай

Микел Артета: Имам голяма вяра, че можем да отидем в Мюнхен и да победим в реванша

Наставникът на Арсенал Микел Артета призна, че грешките на неговите футболисти са коствали скъпо при равенството 2:2 вкъщи против Байерн Мюнхен в първа среща сред двата отбора от четвъртфиналите на Шампионската лига.

След последния съдийски сигнал испанският експерт съобщи още, че изравнителното попадение на " баварците " е основало неустановеност в редиците на лондончани.

" Започнахме в действителност добре, доминирахме и не допуснахме рискове. Отбелязахме в действителност добър гол, а незабавно по-късно стана друг мач. Давахме топката на съперниците си и те осъществиха изравнително попадение, което сътвори неустановеност за нас. Вторият гол също бе при необикновена за нас обстановка ", разяснява треньорът на " артилеристите ".

" Това е Шампионската лига - в случай че правиш неточности, те санкционират. Не правехме много дребни неща, които са част от нормалните ни стандарти. Позволихме на съперника да употребява свободни пространства, а те са доста рискови. Дори при 1:2 обаче ние бяхме постоянни и опитвахме да намерим темп, а не да прибързваме ", продължи той.

Запитан по отношение на идния реванш в Мюнхен, Микел Артета отговори следното: " Имам огромна религия, че можем да отидем там и да ги победим. Трябва да се подготвим в действителност добре ".

В исторически проект Арсенал и Байерн са се срещали общо три пъти във етапа на директните елиминации в Шампионската лига, като непроменяемо " баварците " са продължавали напред.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР