Наставникът на Арда Николай Киров обяви след поражението с 1:3

...
Наставникът на Арда Николай Киров обяви след поражението с 1:3
Коментари Харесай

Белия: Лошото е, че се противопоставяме, но не можем да се надиграваме с Левски

Наставникът на Арда Николай Киров разгласи след провалянето с 1:3 от Левски в мач от 26-ия кръг на efbet Лига, че отборът му все още може да се опълчи на мощните отбори, само че към момента не може да се надиграва с тях, защото не се показва добре, когато топката е в краката на футболистите му.

“Лошото е, че на този стадий се противопоставяме, а не можем да се надиграваме. Не, че не можем, само че ни липсва самочувствие с топка в крайници. Трябва да изнасяме малко повече топката по земя, да градим и ние офанзиви. Футболът не е единствено да затваряш пространствата в отбрана. Когато не създаваш положения, няма по какъв начин да победиш. Хубаво е да връщаш головете незабавно, с цел да не даваш самочувствие на съперника. Накрая тръгнахме ва банк и оставихме пространства на съперника.

Чисто физически се представихме добре. Когато имаш дребна група, е добре да предпазиш футболистите от травми.

Предполагах по какъв начин ще излязат Левски. Когато Георги Тодоров поема Левски, трансформира тактическата скица. Липсва ни играта с топка в крака”, съобщи Киров. efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  Арда (Кърджали) 1:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР