Наставникът на - Андреа Сасарини, направи своя коментар за неговия

...
Наставникът на - Андреа Сасарини, направи своя коментар за неговия
Коментари Харесай

Треньорът на Царско село съжали за травмата на Тибо Вион

Наставникът на - Андреа Сасарини, направи своя коментар за неговия тим в контролна среща от ЦСКА. Италианецът призна, че е удовлетворен от живота в България след идването си у нас и приказва, че тимът му се нуждае от още двама нови футболисти, въпреки да е удовлетворен от тези, които са в този миг при " царете ".
" Беше наслаждение да съм на този стадион, да усетя атмосферата. Знаех, че имаме проблеми, само че мислим положително и съм благополучен съм от мача, който изиграхме през днешния ден. Искам да играем по-офанзивно и атакуващо ", стартира Сасарини.
" Горд съм от метода, по който се показа тимът ми. Съжалявам за травмата на играча на ЦСКА, само че ние вложихме експанзия, тъй като за нас този мач беше доста значим ", продължи треньорът от Ботуша.
" Нуждаем се от още двама души, въпреки че съм удовлетворен от тези, които са в тима. Искам млади играчи, които са гладни за футбол и желаят да напредват. Имаме и положителни български футболисти, които имат много опит - Кавдански, Крумов, Христов. Не мога да отговоря на въпроси от финансово естество. Искам да разясня единствено нещата на терена ", съобщи Сасарини.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР