Наставниъкт на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро предупреди футболистите си да

...
Наставниъкт на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро предупреди футболистите си да
Коментари Харесай

Ел Маестро: Предпочитах 5:0, не знам дали имаме сили за нещо голямо в Европа

Наставниъкт на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро предизвести футболистите си да не изпадат в еуфория след успеха с 3:0 над Адмира, тъй като австрийците играят доста мощно като хазаин.
“Със сигурност това са най-хубавите 45 минути, само че не съм толкоз от дълго време тук и това не е толкоз впечатляващо. Поехме риск с доста офанзивна единайсеторка, искахме да преобладаваме и в последна сметка успяхме. Ако Джеси играе като през днешния ден, ще носи доста позитиви. Исках да играя с доста бърз тим. Вярвах, че Джеси може да играе на тази позоция, оказах се прав. Направи доста мощен мач. Предпочитах 4 или 5 на нула, само че треньорите постоянно желаят прекалено много. Бе доста значимо да приключим мача със суха мрежа. През второто полувреме можехме да създадем малко повече, само че не мога да подлагам на критика тима при такова първо полувреме.
Рига бе доста несъответствуващ противник за нас. Сложно е когато играеш първи мач, а те са в средата на сезона. Нетипичен отбор, със снажни играчи. Щастлив съм по метода, по който играхме против Рига, тъй като играчите ми демонстрираха темперамент.

Следващата седмица би трябвало да играем доста съществено, тъй като не можем да си позволим грешката да мислим, че Адмира не е мощен тим. Вижте ги по какъв начин играят там! Ще кажа на футболистите да играят все едно резултатът е 0:0.

Днес Адмира не искаше да загуби с 0:6. Направи отбранителна промяна на почивката. Чакаше една опция, с цел да я вкарат и да имат късмет във Виена”, разяснява Ел Маестро, който предизвести всички да не си вършат генерални изводи от този дуел.

“Бодуров е нашият капитан, Малинов е доста значим състезател за нас. Не прибързвайте да си вършиме изводи след един мач. В този дуел някои направиха превъзходни представянеия - Джеси, Стивън Перейра. Много съм удовлетворен, че можем да разчитаме на тези момчета, когато имаме потребност от тях.”

“Не е мъчно да проучваме и да се подготвим против Копенхаген. Трудно е да спечелим. Много сериозен тим и знае по какъв начин да играе европейски мачове. Срещу Копенхаген ще сме аутсайдер”, сподели треньорът за възможния противник на алените в идващия кръг на Лига Европа.

Относно селекцията Ел Маестро добави: “Всеки състезател с класа е добре пристигнал. Питайте управлението дали ще има нови. Новите, които пристигнаха не са скъпи, само че имат класа да играят за ЦСКА. Не знам дали имаме сили за нещо огромно в Европа. Рано е да се каже. Важно е да забележим какъв брой дълго можем да играем по този доминантен метод, като през първите 45 минути. А и в какъв брой мача. Също по този начин дали можем да задържим неделя-четвъртък. Няма да споделям високопарни неща.” Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР