Настанете се удобно и се подгответе да поглезите сетивата си.

...
Настанете се удобно и се подгответе да поглезите сетивата си.
Коментари Харесай

В търсене на прекрасната гледка

Настанете се комфортно и се подгответе да поглезите сетивата си. Особено очите. Залезът е край Ийстбърн, един от най-хубавите плажове във Англия. Не става въпрос за нова кино технология, а за архитектурно достижение. Плажно бунгало, което следва слънцето. Концепцията е въодушевена от уличните телескопи. Подобно на тях бунгалото " търси " красиви гледки. А край Ийстъбърн такива не липсват.

Яйцевидната сграда е ситуирана на крайбрежната алея в града. Фасадата е напълно стъклена, което улеснява съзерцаването на морето. Бунгалото е ситуирано върху въртяща се основа. Тя следва слънцето, като се завърта на 180 градуса. Управлява се отдалечено.

Конструкцията е направена от неръждаема стомана. В бунгалото по никакъв начин не липсват улеснения. Вътрешният му дизайн е завършен по този начин, че на дребна повърхност са ситуирани скамейка, столове и даже душ.

Ефектът е изумителен. Вътрешното пространство е мощно лимитирано, само че повече не е и нужно. Защото то служи за насочна точка към внушителни гледки...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР