Насроченото за вчера Общо събрание на ФК “Добруджа” 1919 не

...
Насроченото за вчера Общо събрание на ФК “Добруджа” 1919 не
Коментари Харесай

Отложиха Общото събрание в Добруджа, чакат кмета и отговори на редица жизненоважни въпроси утре

Насроченото за през вчерашния ден Общо заседание на ФК “Добруджа” 1919 не се състоя. Причината е, че кметът на град Добрид Йордан Йорданов нямаше опция да участва на него. Въпросната среща в понеделник вечер се очакваше с боязън от последователите на “жълто-зелените”, които са съществено обезпокоени за бъдещето на обичания си клуб.

Защото, до момента в който на терена нещата се получават повече от добре и Добруджа ще зимува с 8 точки задатък на върха в Североизточната Трета лига, то финансово нещата са на противоположния полюс и бъдещето на клуба е обгърнато в мъгла. Не са загадка проблемите с пари, които царят на стадион “Дружба”, защото в избран миг от сезона добруджанци даже отхвърлиха да упражняват в символ на митинг. Все отново се чака на следващия ден, 13 декември, Общото заседание на “Дружба” да се състои и да се дадат отговори на редица наболели в последно време въпроси.

“Наближава следващото съдбоносно Общо заседание на ФК “Добруджа 1919”. Какво очаквате вие? Вярвате ли, че кметът е намерил същински спонсор, който дружно с общинския бюджет ще обезпечи устойчиво бъдеще на нашия клуб? Ще има ли най-сетне ярко бъдеще за този прочут клуб? Ще престанем ли да бъдем лъгани? Ще стартират ли да се търсят способи за в допълнение финансиране от страна на общинската власт като да вземем за пример публично-частно партньорство? Много въпроси, на които чакаме отговори... Дали ще ги получим?”, питат изстрадалите почитатели на “жълто-зелените” в обществената мрежа Facebook.

Не е загадка, че тогавашният участник в “А” група, който през 90-те бе същински призрачен сън за Левски и ЦСКА на домашна сцена, бе в дефицит на средства до края на годината в размер на 145 хиляди лв.. Това принуди членовете на УС да дадат заем на клуба, с цел да се избегне финансовият колапс. Не е ясно обаче какво ще се случи в този момент с отбора на Добруджа, който обявява упоритости да се завърне в професионалния футбол идното лято.

Припомняме, че по-рано тази година президент на “жълто-зелените” стана юношата на клуба Милен Петков. Участникът на Мондиал'98 във Франция и Евро 2004 в Португалия бе признат с големи упования и очаквания от локалните почитатели, които мечтаят да видят любимците си още веднъж измежду експертите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР