Наскоро ви съобщихме, че Емека е спечелила наградата Best Buy

...
Наскоро ви съобщихме, че Емека е спечелила наградата Best Buy
Коментари Харесай

Ето коя е марката с най-добро съотношение между цена и качество в България

Наскоро ви съобщихме, че Емека е спечелила премията Best Buy за 2023 година по повод цена-качество. Признание, което се дава на артикули, услуги и артикули, които се отличават от останалите във връзка с цена и качество, учредено на интернационалните стандарти, избрани от ICERTIAS - Международна асоциация за узаконяване със седалище в Цюрих, Швейцария.

В самостоятелното потребителско изследване, Best Buy Awards 2023/2024, за най-хубаво съответствие цена-качество, в категория „ тоалетни хартии “ в България, вие-потребителите определихте Емека като неоспорим водач. Днес желаеме да ви разкажем малко повече за продуктите на марката и за какво Емека е една от любимите марка на българите.

Емека е на българския пазар от 2008 година и за малко време влиза в всекидневието на стотици хора, като нито за момент не прави взаимни отстъпки с качеството на предлаганите артикули. Емека е един от водачите в категорията и е една от най-разпознаваемите марки тоалетна хартия у нас.



Характеристики, които не подлежат на коментар

Изгодна, здрава, мека – несъмнено сте чували тези три правилото в рекламите, съпровождани  от веселия глас на пухкавия приятелна дребни и огромни, мечето Емечо – лицето на марката. Емека е 3-пластова тоалетна хартия, направена от 100% целулоза, с атрактивни аромати, открояващ се дизайн и нежна мекост. Благодарение на еластичните си влакна, втъкани в хартията, Емека е още по-здрава даже при намокряне.

Богато портфолио

Емека предлага богато многообразие от типове и аромати, с цел да отговори на другите ползи и предпочитания на потребителите. Емечо има вяра, че всеки човек е самостоятелна персона и заслужава артикул, който да подхожда на неговата същина. В портфолието на Емека ще откриете ароматни варианта - Paradise, Mountain Fresh, Linden Blossom, Ocean Breeze и един изцяло естествен White вид, който е без цвят и мирис, само че със същите високи характерности като останалите. 

Всичко това потвърждава избора на потребителите и дава отговор на въпроса за какво Емека е притежател на наградата Best Buy Award за 2023 година. 

Наградата на ICERTIAS единствено затвърждава това, което марката към този момент е потвърдила през годините – отлично съответствие цена-качество.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР