Наскоро ви показахме кои модели дънки и панталони могат да

...
Наскоро ви показахме кои модели дънки и панталони могат да
Коментари Харесай

Полите, които носим тази пролет и издължават силуета

Наскоро ви показахме кои модели дънки и панталони могат да ни оказват помощ да издължим силуета си, без значение какъв брой сме високи. Но ето, че в този момент идва ред на полите, тъй като освен е пролет, само че и лятото следва, а тази момичешка дреха занапред ще се включва интензивно в стайлинга ни все по-често. Понякога обаче се колебаем дали да бъде мини, миди или макси като дължина, дали да бъде права, тясна или необятна, с каква талия да бъде и най-много дали е подобаваща за нашата фигура. Затова през днешния ден се фокусираме върху тези поли, които освен са съвременни, само че и ни карат да се усещаме по-елегантни и стилни.

Започваме с полата, която през последните години всички се изкушихме да прибавим в дрешника си, а точно модела от сатен с права кройка и миди дължина. Защото тя разрешава да бъде носена и от ниски, и от високи девойки. Другото й преимущество е, че се приспособява към всички стилове. Носим я както със семпла тениска и минималистични маратонки за по-небрежен тоалет, по този начин и с топ, елегантно сако и обувки на ток за по-шикозен и изискан.

Оставаме на вълна миди, само че с полата с трапецовидна форма, която подхожда на всички видове фигури и способства за оптимално удължение на силуета. От деним или памук, едноцветната или с принт, тя е основен детайл в дамския дрешник, тъй като също се съчетава отлично с всички останали неща в дрешника ни, без значение дали е топ, риза, риза, пуловер, равни сандали или ботуши на висок ток. Важно е единствено обувките да не покриват глезена, тъй като тогава ще се получава съкращаване на силуета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

Това се отнася и при носенето на полата вид „ молив “. Още една класика, която не излиза от мода, тъй като с дължината си до коляното тя оформя доста добре всеки контур. За предпочитане е да се избира модел с висока талия и с цепка на гърба за по-лесно вървене. Този сезон е за предпочитане да бъде от деним или кожа, с цел да има по-модерен прочит, както ви показахме при испанската кралица Летисия. Особеното при нея е, че с цел да наподобява стилно и елегантно, е добре да бъде комбинирана с високи токчета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

И защото ще става все по-топло, на напред във времето стартират да излизат мини полите, които също така се завърнаха и на стилния подиум. Не е належащо да бъдат ултра къси, само че е хубаво да бъдат също в леко трапецовидна кройка, с цел да демонстрират краката по най-хубавия метод, като дори не належащо да сме на висок ток. Напротив, късата пола позволява страхотни съчетания с мокасини или кецове, както и с тениски, пуловери или блейзъри, според какъв брой грациозен желаеме да е стайлингът.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

В този лист обаче намираме място и за макси полите – разкроени или прави, те, обратно на упованията, също могат да способстват за това издължаване на силуета, към което се стремим. Всичко е въпрос на баланс и съчетаване с вярната горна част. И в случай че полата е необятна и на кормила, то тя да бъде по-прилепнала. При правата кройка, както я виждаме при настоящите дънкови поли, можем да си позволим по-обемна блуза, само че пък с по-тясна тениска или топ също ще стои доста добре. Това се отнася и за обувките, които могат да са каубойски ботуши, груби мокасини, кецове, чехли или обувки с комфортен измежду ток.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanette (@_jeanettemadsen_)

 
4 модела дънки, които са страхотни за пролетта

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР