Наскоро в социалните мрежи се завъртя новината, че столичанка и

...
Наскоро в социалните мрежи се завъртя новината, че столичанка и
Коментари Харесай

Енджи Касабие отрича за пострадали от нейни рецепти 

Наскоро в обществените мрежи се завъртя новината, че столичанка и двете й дъщери са признати в Пирогов поради ВИП диетоложка. В поста се сочи, че трите дами са се озовали в болничното заведение след диети, предписани им от ливанката с бизнес и в България Енджи Касабие.


Потребител с псевдонима Елина Малина, която написа, че сестра й е медицински служащ в Пирогов, популяризира в мрежата изказванието, че софиянката и двете й щерки са потърсили незабавна лекарска помощ поради повръщане и обезводняване. Те били яли месец от менюто на тази докторка и най-после почнали да повръщат, обезводнили се и ги приели в болничното заведение.


В инстаграм пък е появи изповедта на жена, която се показва за някогашна служителка на Касабие. Тя пък се възмущава от изискванията в кухнята на хай диетоложката и слага под подозрение ефикасността на ливанските билки, които тя предлага на своите пациенти.


„ Това за мен е отрицателна реклама “, разяснява майсторката на здравословното хранене. Тя отхвърля да е имала служителка и изясни, че постоянно поддържа противоположна връзка със своите пациенти. из Хотарена

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР