Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от

...
Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от
Коментари Харесай

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana мина през интервал на консолидация, ненапълно помрачен от вниманието към пазарната динамичност на Биткойн.

Напоследък обаче разказът се промени, като цената на SOL доста набъбна, което сподели възобновяване на инерцията и засилен инвеститорски интерес.

Това възобновление слага Solana още веднъж в центъра на вниманието, защото тя се стреми да реализира забележителен прогрес на пазара на криптовалути. Сега неотложният въпрос е: Може ли до края на годината цената на Solana да доближи $100?

По последни данни цената на Solana е $76, а пазарната капитализация възлиза на $7 милиарда, което способства за пазарна доминация от 1.93%. През последните 7 дни SOL нарастна с 20.7%.

Прогноза за цената на Solana (SOL) за идващите 30 дни, която се основава на разбор на последните позитивни и негативни трендове сочи, че цената на SOL може да варира сред $76 и $80 през идващите дни, отбелязвайки 6% растеж през този интервал.

Извличайки прозрения от историческите придвижвания на цената на SOL и вземайки поради моделите, свързани с циклите на халвинг събитията на BTC , плануваното годишно дъно за цената на SOL през 2024 година се прави оценка на към $65. Индикаторите също по този начин подсказват, че Solana може да доближи $100 преди халвинга на Биткойн, като евентуално може да означи спомагателни облаги след него.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР