Наскоро се състоя финалът на втори сезон на нашумелия напоследък

...
Наскоро се състоя финалът на втори сезон на нашумелия напоследък
Коментари Харесай

10 любопитни факта за сериала „Емили в Париж“

Наскоро се състоя финалът на втори сезон на нашумелия в последно време сериал „ Емили в Париж “. И до момента в който чакате идващия, ще споделим с вас детайлности към сюжета, общия брой зрителска публика и кои артисти вземат участие в него.

В седмицата от 5 октомври 2020 година сериалът доближава до десетте най-гледани продукции на Nielsen.

На 3 май 2021 година Netflix разкрива, че той е гледан от 58 милиона души през месеца след дебюта си. Остава в листата на топ 10 на Обединеното кралство в продължение на 40 поредни дни след излизането му.

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis.realfeed)

„ Емили в Париж “ е сантиментална комедия, основана от продуцента на „ Сексът и градът “ Дарън Стар. Сериалът наблюдава историята на младата 29-годишна Емили Купър (Лили Колинс) от Чикаго, която се реалокира в Париж, заради непредвидена опция за работа. Тя е натоварена със задачата да даде американска позиция на известна френска маркетингова компания.

Културите се сблъскват, до момента в който тя се приспособява към провокациите на живота в Париж, жонглира с кариерата, новите другарства и любовния си живот. Останалите артисти, които взимат присъединяване, са Филипин Лерой-Болю, Ашли Парк, Лукас Браво, Самюел Арнолд, Бруно Гуери, Камил Разат и Уилям Абади.

Продуциран от MTV Entertainment Studios и в началото създаден за Paramount Network, където е поръчан през септември 2018 година, сериалът продължава да се излъчва в платформата Netflix през юли 2020 година Снимките се организират в Ил дьо Франс, основно в Париж и предградията му, като стартира през август 2019 г.

Премиерата на първия сезон на „ Емили в Париж “ е на 2 октомври 2020 година Продукцията получава позитивни мнения в Съединени американски щати, само че е подложена на критика във Франция, защото доста френски критици осъждат сериала за отрицателни стандарти на парижаните. Сезонът съдържа общо 10 епизода.

През ноември 2020 година е възобновен за втори сезон от Netflix, като фотосите започват през май 2021 година, а премиерата е на 22 декември същата година, като още веднъж има 10 епизода. През януари 2022 година шоуто е възобновено за трети и четвърти сезон.

В изявленията се оповестява, че актьорският състав е комбинация от френски и американски артисти. Неговите членове се наслаждавали на престоя си в Париж съгласно актрисата Лили Колинс, защото излизали по време и след работа, с цел да посещават фантастичните заведения за хранене и кафенета там.

Ако към момента не сте сигурни дали да се впуснете в предизвикването да изгледате двата сезона на „ Емили в Париж “, сме сигурни, че ще успеем да ви заинтригуваме със следните 10 непознати обстоятелството за един от най-свежите и развлекателни сериали в онлайн пространството.

1. Преживяванията в Париж

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis.realfeed)

Лили Колинс прекарва 4 месеца, живеейки в Париж и интегрирайки се измежду локалните поданици, защото счита, че това ще бъде от огромна изгода за развиването на героинята ѝ. Тя твърди, че всичко, което виждаме да се случва с Емили на екрана, в действителност се е случило и с нея. Актрисата не се радва на топла вода в дребния си апартамент с дефектно отопление и развален асансьор.

Емили в началото изпитва усложнения на работа, тъй като не знае нито дума на френски, което е цялостна диаметралност на Колинс. „ Преди четях на френски и говорех много свободно езика “ , споделя тя пред списание Glamour. „ Но по-късно стопирах да го употребяват интензивно. “

2. Лукас Браво като готвач

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

32-годишният новоизгряващ артист Лукас Браво влиза в ролята на основния готвач Габриел – съседа и увлечението на Емили от долния етаж, както и гадже на приятелката ѝ Камил. Героят на Браво съумява да впечатли Емили с готвенето си при започване на сериала, като потвърждава, че е задоволително надарен, с цел да има ресторант.

Оказва се, че той е основен готвач и в действителния живот. Докато приказва пред блогъра Мани „ The Movie Guy “, той разкрива: „ Бях готвач в ресторант преди няколко години. Когато за първи път получих сюжета, си споделих: „ О, уау, това несъмнено е за мен, ще употребявам тези умения. “

3. Дизайнерката и роклята

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis.realfeed)

Ако почитателите на „ Сексът и градът “ считат, че виждат прилики с „ Емили в Париж “, не са сбъркали, защото Дарън Стар основава и двата сериала, а Патриша Фийлд е известна като основен дизайнер на костюмите в тях.

Продуцентският екип не пести разноски, когато би трябвало да вземе решение за това. Фийлд облича Емили с рокля от тюл в сцената, където участва на първото си парижко празненство. Тя доста наподобява на тази, която Кари Брадшоу носи на финала на шести сезон в „ Сексът и градът “, който също се организира в Париж.

4. Ашли Парк като Минди

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Най-добрата другарка на Емили – Минди, бавачка и амбициозна певица, е изиграна от актрисата Ашли Парк. Автобиографията ѝ може да се похвали с дълъг лист от впечатляващи заслуги на Бродуей, в това число дебюта ѝ през 2014 година в мюзикъла „ Mamma Mia! “, „ Кралят и аз “ през 2015 година и най-много ролята ѝ на Гретхен Винерс в „ Гадни девойки “, който ѝ донася номинация за премията „ Тони “ през 2018 г.

Героинята на Парк в началото не би трябвало да пее в сериала, само че по-късно Дарън Стар прибавя и това в сюжета. „ Бях гледал Ашли в „ Гадни девойки “ на Бродуей два пъти и тя ме порази “ , споделя основателят Стар пред списание Cosmopolitan. „ И защото тя имаше този необикновен глас, кастингът ѝ промени малко метода, по който виждахме Минди, тъй като знаехме, че желаеме тя да пее. “

5. Близки другари

A post shared by Lucas Bravo | Fan Account (@lucasxbravo)

Заснемането на първия сезон на продукцията „ Емили в Париж “ стартира през август 2019 година и завършва през ноември, като Ашли Парк (Минди), Лукас Браво (Габриел) и Самюел Арнолд (Жулиен) вземат решение да заживеят дружно, до момента в който снимат в Париж. Aктьорите не наподобяват близки на екрана, само че отвън снимачната площадка стават другари. В изявление за Glamour Ашли Парк споделя, че е толкоз разчувствана, че е в Париж за първи път и се схваща толкоз добре с Лукас и Самюел. Двамата се реалокират при Ашли за месец и половина, защото тя има свободни спални.

6. Уилям Абади

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Антоан Ламбер, началник на първокласна френска парфюмерия, е изигран от френския артист Уилям Абади. Той се появява в доста телевизионни функции, в това число в сериалите „ Спешно поделение “ (1994), „ Ориндж Каунти: Кварталът на богатите “ (2003), „ Антураж “ (2004), „ Грозната Бети “ (2006), „ Вътрешна сигурност “ (2011) и „ Готъм “ (2014). Влиза в ролята и на втория татко на Блеър Уолдорф – Роман, в „ Клюкарката “ (2007).

7. Кейт Уолш

A post shared by Emily in Paris ♡

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР