Наскоро публикация от руски военен журнал, дело на Министерството на

...
Наскоро публикация от руски военен журнал, дело на Министерството на
Коментари Харесай

Разполага ли Русия със “супер-войници”, владеещи телепатия?

Наскоро обява от съветски боен вестник, дело на Министерството на защитата на Русия, изплува в мрежите и провокира реакции, вариращи от благоговение до подбив. Става дума за документ, който разказва супер-войници, които владеят античните секрети на " военната парапсихология ".

Първоначално новината бе отразена от съветската организация RBC, като обявата е със заглавието " Супер-войниците на бъдещите войни ". Звучи обещаващо...

В документа се споделя за паранормални качества, посредством които особено подготвени бойци могат да четат мислите на други хора, да виждат през стени и даже да въздействат на технологии посредством мозъка си.

Военната парапсихология е антична просвета, изучавана и практикувана от вавилонските свещеници, написа в документа.

Съобщава се, че телепатичните качества на бойците са артикул на първична работа с делфини, които са били следени от треньорите си по телепатичен път.

По-късно методът е приспособен за работа с хора, само че дълги години военната парапсихология е била защитавана в дълбока загадка. За това свидетелства скорошно изказване на Евгени Александров, ръководител на комисия към съветската Академия на науките.

Пред RBC Александров признава, че военната парапсихология фактически е една от тайните на армията, а последните опити в това направление са извършени при започване на XXI век.

Въпреки това Александров отхвърля изказванията за телепатия и свръхестествени благоприятни условия на съветските бойци, като ги дефинира като " небивалица ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР