Наскоро Google пусна цял пакет нови приложения с единствената цел

...
Наскоро Google пусна цял пакет нови приложения с единствената цел
Коментари Харесай

Paper Phone, Google и какво представлява хартиеният телефон на компанията

Наскоро Гугъл пусна цялостен пакет нови приложения с единствената цел да ни помогне да прекарваме допустимо минимум време пред екран.

Като част от самодейността си за разширение на платформата Digital Wellbeing, компанията пусна и нов тип книжен телефон, който не е тъкмо телефон, само че може да замести същинската джаджа в джоба ни.

Paper Phone е приложение, което ни разрешава да синтезираме тези неща от смарт телефона ни, от които в действителност имаме потребност, и да ги отпечатваме на бял лист хартия.

Идеята е, че самият лист хартия се трансформира в новия ни " телефон " и в няколкото си странички побира съществени неща, от които бихме имали потребност денем.

Това може да включва прогноза за времето, цяла карта на даден град, бележки, ремайндъри, значими телефонни номера и други.

На пръв взор, концепцията наподобява много глуповата, само че от Гугъл са се погрижили да създадат прекарването с Paper Phone оптимално занимателно и забавно.

Към приложението даже има указания за това по какъв начин бихме могли да сгънем към този момент употребен книжен телефон в красиво оригами.

Да, Paper Phone несъмнено не е в крайник с акциите за спасяването на повече дървета и намаляването на хартията, само че пък е забавен метод да предизвикаме себе си и приятелите си към малко по-здравословен метод на живот. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР