Наскоро бившият на Бритни Спиърс пусна изненадващото изявление, че двамата

...
Наскоро бившият на Бритни Спиърс пусна изненадващото изявление, че двамата
Коментари Харесай

Бившият на Бритни Спиърс си призна

Наскоро някогашният на Бритни Спиърс пусна изненадващото изказване, че двамата им синове от брака му с нея към този момент не желаят да я виждат. И като че ли тези тежки думи не бяха задоволителни, че последваха и още.
 Бритни Спиърс, Instagram, Twitter и по какъв начин певицата изтри акаунта си в обществената мрежа
Мистерия към Бритни Спиърс

Никой не очакваше това от нея

В фрагмент от идното си изявление за австралийска медия (което ще се излъчи там на 4 септември) Кевин Федерлайн признава, че е бил ужасяващ от обстоятелството, че Бритни е трябвало да бъде под настойничество. " Все още се усещам зле за нея ", споделя още той.

Бритни Спиърс и Кевин Федерлайн бяха женени от 2004 до 2007 година и по време на брака им се родиха и двамата им сина - Шон Престън (16 г.) и Джейдън Джеймс (15 г.). Попечителството над Бритни пък стартира година след развода им, когато децата са към момента дребни.
 Снимка 585973

И очевидно, че тъкмо поради тях Кевин не е взел отношение по въпроса с попечителството на тогава към този момент някогашната си брачна половинка. Поне това е неговото пояснение:

" Момчетата, момчетата, момчетата. Трябваше да се грижа и безпокоя за тях. Нямаше по какъв начин да се намеся. "

Но щом стане дума за връзки на децата с Бритни в този момент, Кевин признава, че те от много време не са се виждали. " Минаха няколко месеца откогато не са я виждали ", споделя той.
 Бритни Спиърс, Елтън Джон, “Hold Me Closer ” и завръщането на певицата след шест години пауза от музиката
Дългоочакваното завръщане на Бритни Спиърс

“Hold Me Closer ” ли ще е идващият огромен шлагер

Но колкото и сложна да е била преди (а и към момента сега) фамилната им обстановка, Кевин не съжалява за брака си с Бритни Спиърс. " Беше ужасно... до момента в който към този момент не беше ", признава той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР