Наско Сираков ще говори с бившия собственик на клуба Васил

...
Наско Сираков ще говори с бившия собственик на клуба Васил
Коментари Харесай

Сираков ще говори с Божков за дълговете на Левски

Наско Сираков ще приказва с някогашния притежател на клуба Васил Божков. Причината за това са задълженията на Левски към намиращия се в Дубай предприемач. Това разкри ръководителят на УС на Левски - Даниел Боримиров. " Имаме такава концепция. Вече организирахме няколко срещи със Спас Русев и мисля, че след 2-3 седмици ще разберете повече информация от тях ", съобщи той пред медиите на " Герена " през днешния ден.

“Искам да благодаря на всички почитатели, които пристигнаха, поддържаха или бяха съпричастни към празника. Отдадохме респект на нашия патрон и по-късно тръгнахме всички към стадион “Георги Аспорухов ”. Отборът оправда техните упования. Вярвам, че с работа и неизменност ще оправдаем доверието на нашите последователи, а и това е методът да ги върнем на стадиона. Феновете са нашия 12-и състезател. Или да кажа по този начин - втория по величина спонсор ", съобщи Боримиров.

" Станимир Стоилов доста вярно го сподели. Повечето от младите ни футболисти за мен бяха стъписани. Потенциалът им е различен, видяхме го на контролите в Турция. Обнадежден съм, надяваме се да вървят нагоре ", добави някогашният национал.

" Водим диалози със съществени компании и чакам в близко бъдеще това да се разгласи като факт.

Ще създадем всичко допустимо първо да вземем лиценз и по-късно да се разплатим и с другите кредитори ”, сподели още Боримиров.

" Все още нямаме изясненост къде ще играем с ЦСКА 1948. Те имат лиценз да играят в Бистрица, само че защото претендират, че са достоверното ЦСКА, а знаем, че дербитата с ЦСКА се играят на Националния стадион допускаме, че господин Найденов ще вземе вярното решение. Колкото по-бързо вземат решение толкоз по-добре. Мисля, че много почитатели ще дойдат на този мач и приходите ще са напълно за тях. Утре ще разберете какво е решението за дуела от 1/4-финалите за Купата със Септември ", показа още някогашният състезател на Левски. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР