Насилник, който набелязвал самотни жени във Фавърхам и Уитстейбъл бе

...
Насилник, който набелязвал самотни жени във Фавърхам и Уитстейбъл бе
Коментари Харесай

Скандал с български насилник в Англия, напада сами жени и...


Насилник, който набелязвал самотни дами във Фавърхам и Уитстейбъл бе задържан, откакто шефът му го разпознал от записи на охранителрни камери, написа KentOnline. Българинът Ц.Т. живеел в апартамент над локален бар, където работел, а също и провеждал офанзивите си. Когато полицията популяризирала записите, неговият началник го разпознал и алармирал.

След като бил открит, в локалния сектор се оплакала още една жертва на 27-годишния източноевропеец. Сега той е в ареста и вероятно ще получи 28 месеца, откакто признал осъществяването на две полови набези и три акта на ексхибиционизъм на обществено място. Съдия Хидър Нортън сподели: " Тези набези са станали във време и условия, когато жертвите са били сами и е нямало никого в близост - в метро и алеи в парка. "

През август " Т " последвал една от жертвите си до Стейшън Роуд във Фавърхам, сграбчил я изодзад и я притиснал за стена. Жената обаче го настъпила по крайници и съумяла да се измъкне. Месец по-късно той направил още едно нахлуване. Той съборил дамата на земята, само че до обезчестяване не се стигнало, единствено си го посочил и й споделил, че ще вършат секс. Перверзникът правил и ектове на ексхибиционтизъм на Кромуел Роуд в Уитстейбъл. Пред съда той споделил, че няма пояснения за какво е правил всичко това и усеща мощни скрупули.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР