Нашите западни партньори преминаха всички граници на разумното по ,

...
Нашите западни партньори преминаха всички граници на разумното по ,
Коментари Харесай

Лавров: Западните ни партньори преминаха всички граници в случая с Навални

Нашите западни сътрудници минаха всички граници на рационалното по, съобщи в телевизионно изявление съветският министър на външните работи. Според него случаят с опозиционера ще бъда употребен като мотив за нови наказания против Русия. „ Ако не беше Навални, щяха да измислят нещо друго като мотив за въвеждане на спомагателни наказания “, уточни Сергей Лавров в изявление телевизия RTVI, която се излъчва на съветски и британски език в десетки страни по света, съобщи БНР.
Лавров за следващ път попита за какво немските управляващи към момента не са дали отговор на изпратеното от съветската генерална прокуратура на 27 август питане в границите на двустранния механизъм за правна помощ. 
 Отменена е визитата на Сергей Лавров в Берлин Отменена е визитата на Сергей Лавров в Берлин
Насроченото за 15 септември работно посещаване на министъра на външните работи на Русия Сергей Лавров в Берлин е анулирана. Той трябваше...
Той подсети, че съветските правоохранителни органи са направили предварителна инспекция по случая „ Навални “, само че не са намерили учредения за започване на наказателно произвеждане. „ Ние нямаме право да се съмняваме в тяхната справедливост и професионализъм, а те се осмеляват да се съмняват в професионализма на нашите лекари и следователи “, сподели съветският министър на външните работи и укори западните страни за високомерно отношение към Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР