Нашите лъвове и герои от Национална асоциация на доброволците са

...
Нашите лъвове и герои от Национална асоциация на доброволците са
Коментари Харесай

Трагедията на земетресенията през погледа на доброволец

Нашите лъвове и герои от Национална асоциация на доброволците са подготвени да оказват помощ на хора в потребност макар минусовите температури, лишенията и умората

Над 33 000 са към този момент жертвите от земетресението в Турция и Сирия. Издирвателните действия на доста места в южната ни съседка към този момент са прекъснати, екипи разчистват срутените здания.

Вчера след 150-ия час в градовете Хатай и Адъяманбяха избавени четирима души, измежду които три деца. А малко преди 13:00 часа през днешния ден пристигна новината за следващото знамение - избавено е 4-годишно момченце, 177 часа след земетресението а сега спасителите се пробват да стигнат до по-голямата му сестра.

Български спасители и сега не престават работа на терен в Турция. През почивните дни се завърна първият екип, който взе участие в избавителни действия в Кахраманмараш.

За нещастието в Турция през погледа на един доброволец споделя Красимир Каракашев от Пловдив в ефира на.

Нашите лъвове и герои от Национална асоциация на доброволците в Република България – по този начин ги назовават в обществените мрежи. Момчета и девойки са подготвени да оказват помощ на хора в потребност макар минусовите температури, лишенията и умората след дълги часове на работа на терен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР