"Нашите кандидати за местната власт са хора с лично достойнство

...
"Нашите кандидати за местната власт са хора с лично достойнство
Коментари Харесай

Валери Симеонов в Разград: Достойните хора от НФСБ, ВМРО и Атака ще работят заедно за избирателите

"Нашите претенденти за локалната власт са хора с персонално достолепие и витална реализация, загрижени за икономическото развиване на общината. Щастлив съм, че локалните организации на НФСБ, Атака и Вътрешна македонска революционна организация в Разград се явяват дружно с обща кандидатура кмет на община, кметове на кметства и с една листа за общински съветници ", сподели Валери Симеонов, водач на НФСБ, на среща в Разград.

На срещата участваха също националният представител и зам.-председател на НФСБ Валентин Касабов, Христиан Митев - народен представител и ръководител на контролния съвет, Георги Георгиев - претендент за кмет на Разград и лидер на листата с общински съветници, Емил Гиздов - претендент за кмет на с. Гецово, Румен Стоянов - претендент за кмет на с. Дряновец, Хюсмен Хюсмен - претендент за кмет на с. Раковски, претендентите за общински съветници Велико Николов, Стефан Хаджистанчев, Александър Димитров, Анчо Костадинов, Васил Василев и други.

"Наша цел е да оказваме помощ на дребния и междинен бизнес в Разград. Затова ще спрем провеждането на състезания с условия, които дискриминират локалните компании. Ще настояваме да се сътвори Общински гаранционен фонда, който да подкрепя кредитирането на компаниите, ще следим общината да организира ясна антикартелна и антимонополна политика и да поддържа равноправна конкурентна среда ", сподели Георги Георгиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР