Нашето семейство е невероятно виновно, че използва като сметище за

...
Нашето семейство е невероятно виновно, че използва като сметище за
Коментари Харесай

Създадох Spring tablescapes за £35 в Primark и Dunelm и това реши кухненския ни проблем

Нашето семейство е необикновено отговорно, че употребява като бунище за чанти, пратки, битове и боби, което го прави изцяло ненужен по предопределение за, добре, хранене. Това е най-големият ни проблем в кухнята, само че мисля, че открих решението - и то е изненадващо налично.

По-рано тази седмица в This Morning специалисти от Primark, Next, M&S и John Lewis споделиха своите най-хубави препоръки по какъв начин да накарате дома си да наподобява стилно за пролетта, а озеленяването на масата беше измежду най-популярните.

И по този начин, въоръжен с бюджет от £35, се насочих към и Primark, с цел да видя дали мога да основа сезонен екран, който освен да наподобява ужасно, само че и да ни помогне да се отървем от навика да претрупваме, с цел да запазим домът наподобява пресен и подготвен за Великден.

Успях да похарча тъкмо £34 и в двата магазина на дребно за неща като чинии, салфетки и покривки, само че един сигурно беше по-въздействащ, когато стана дума за подготвеност за Instagram. Ето какво взех и по какъв начин оформих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР