Нашето правителство положи огромни усилия, тъй като бяхме в заварено

...
Нашето правителство положи огромни усилия, тъй като бяхме в заварено
Коментари Харесай

Меджидиев за липсващите медикаменти в аптеките: Бяхме в заварено положение

" Нашето държавно управление постави големи старания, защото бяхме в заварено състояние. Чувате изказванията а на някогашната министърка на опазването на здравето, в които тя стартира да използва персонални нападки съответно против мен и хора в моя екип. Но аз не желая това да се трансформира в неприсъствен или пряк спор сред мен и нея ", съобщи служебният министър на опазването на здравето Асен Меджидиев след постоянното съвещание на Министерски съвет.

" Нашият длъжностен кабинет на Министерство на здравеопазването има една единствена цел: да помогне жителите да бъдат подсигурени с лекарства и измененията, които залагаме са в тенденция по този начин да бъде проведена системата за наблюдаване на лекарствените средства, че тя да прави действителен надзор ", сподели Меджидиев.

Според Меджидиев това е неглижирано от предходния състав на министерството. Той успокои, че към този момент са направени спомагателни доставки на медикаменти.

" До момента искане за увеличение на цените на прегледите не е обсъждано и не е постъпвало за разглеждане. Това, което чух от медиите като предпочитание на общопрактикуващите лекари е за промяна на карантината и изолацията. Това следва да бъде прегледано. Другата тематика не е обсъждана ", изясни здравният министър.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР