Нашенка оглави поредния конкурс в световен мащаб. Кметска съпруга на

...
Нашенка оглави поредния конкурс в световен мащаб. Кметска съпруга на
Коментари Харесай

Нашата бизнесдама Танита грабна световна титла за най-позитивна жена за 2017, но в мрежата плюят, че била като Тамара!

Нашенка оглави следващия конкурс в международен мащаб. Кметска брачна половинка на някогашен градоначалник сграбчи наградата за най-позитивна жена за 2017 година. Стоянка от Септември, която може би е позната единствено в нейния край, е носителката „ Mrs. Globe 2017 ", написа " Флагман ".

Бизнесдамата Танита, както сама се назовава, взриви обществените мрежи с достиженията си. Предизвика голям възторг, само че сходно на обстановката с „ Мис България 2017” Тамара Георгиева, мненията по неин адрес са в двете крайности.

„ Каква стана тя...всяка грозна жена-миска”, „ Щом и тя се е омъжила, значи има вяра за всяка жена на планетата. Това е българското послание”, „ Боже,боже,да се чудиш от къде ги намират...коя от коя все по-„ ненагледна " хубавица ". Това са единствено част от мненията, които са в общественото пространство.

Стоянка Стойчева е брачна половинка на някогашния кмет на Септември - Томи Стойчев има личен бизнес в града. Поддържа идеалната си форма със спортна пукотевица и тенис на маса. Смята явяването на състезания за едно от заниманията си и следващо предизвикателство.

" Вероятно бях най-горда с флага на България, тъй като 74 флагове се развяха огласени от българска фолклорна ария.Усещането е велико, незаменимо! Парад за сетивата ", наше гордата Танита в профила си във фейсбук.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР