Нашенец сътвори страшна глупост в Гърция, с която направи България

...
Нашенец сътвори страшна глупост в Гърция, с която направи България
Коментари Харесай

Нашенец ни посрами на плажа в северн гръцки курорт

Нашенец сътвори страшна нелепост в Гърция, с която направи България за смях. Трети ден в туитър това осъществяване се трансформирало в меме и хиляди се будалкат с водача и като цяло с профила на българските туристи. Снимката е направена в неделя вечерта – на плажа в северния гръцки курорт Керамоти, против хотел " Ирини ".

Раздрънканият бял " Фолксваген Голф 2 ", който нито става за музеен експонат, нито пък би трябвало да се движи въобще по улиците е навлязъл на личен ход допустимо най-близо до морето. От багажника му било разтоварено ястие не като за пикник, а за цяла женитба, а от колата мощно се носили балкански ритми, пишат очевидците на случилото се.

Водачът бил мъж на забележима възраст 45-46 години. Бдителни туристи са останали възмутени от държанието му и незабавно са подали сигнал в полицията.

Дошлият на място патрулен екип е срещнал сериозен отпор от нарушителя. Той приказвал с тях на гръцки, само че мощно ръкомахал и псувал на български. Незабавно бил арестуван, а номерата на колата били свалени.

Предстои да бъде съден в южната ни съседка, пише
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР