Нашата позиция не се променя - оставка на целия кабинет

...
Нашата позиция не се променя - оставка на целия кабинет
Коментари Харесай

Нинова: Сменят се министри, мафиотският модел остава


Нашата позиция не се трансформира - оставка на целия кабинет и предварителни избори

По мотив оповестените промени в кабинета от премиера Борисов - това е реплика на смяна. Сменят се министри, мафиотският модел на ръководство остава. Този филм сме го гледали 12 пъти - 12 пъти са сменяни министри в този кабинет. Но всичко продължава постарому. Резултатът от дейностите на премиера е - мъката продължава.
Правителството не чу гласа на хората, които стачкуват. Те желаят оставката на господин Борисов, а той избавя себе си, вземайки оставки на министри. При това с много комплицирани претекстове. Само преди дни, по неговите думи, изиска оставките на министрите Горанов, Маринов и Караниколов поради това, че са свързани с Движение за права и свободи. А през днешния ден ни убеждава, че го прави поради полицейското принуждение, проблемите в Комисията по хазарта и раздавани бонуси в Министерството на стопанската система. Г-жа Ангелкова е освободена без претекстове - такива не чухме. Очевидно това е договорката с Валери Симеонов- НФСБ да остане в ръководещата коалиция.
Целта на днешните дейности на премиера са - оцеляване непременно, без оглед на последствията за страната и за народа. Нашата позиция остава непроменена - оставка на Борисов и целия кабинет и предварителни избори. Не имаме вяра, че дейностите му през днешния ден ще спрат протестиращите хора. Продължаваме да призоваваме нашите членове и симпатизанти да се включват в митингите в цялата страна до същинската смяна - оставката на целия кабинет и строеж изначало с честни, умни експерти в България.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР