Насекомите от край време са считани за неканени гости. Има

...
Насекомите от край време са считани за неканени гости. Има
Коментари Харесай

Пробвайте ТОВА и ще забравите за мравките у дома

Насекомите от край време са считани за неканени посетители. Има доста хора, които изпитват непонятен боязън от всевъзможни типове инсекти, включително мравки, хлебарки, комари и други.
Мравките са същински досадни. Те не съумяват да причинят кой знае какви провали, само че самата мисъл, че са трансформирали дома ни в леговище, ни кара да потреперваме от боязън.
Днес ще споделим с вас няколко извънредно ефикасни метода за прогонването им. Не става въпрос за всички тези препарати, които всеки може да си набави от магазина. Ще заложим напълно на натуралните средства, защото сме уверени, че с помощта на тях можем безпроблемно да се оправим с нашествията на насекомите.
Ето ги и тях:
Брашно
Доказано е, че брашното съумява да попречва мравките и да стопира тяхното разпространяване. Това е един от най-ефикасните и евтини способи. От вас се изисква само да разпръснете по малко количество от прахообразната примес върху кухненския плот или по ръба на шкафовете. Бъдете сигурни, че точно тази съставна част, употребена в кулинарията, ще прогони мравките вечно.
 Най-ефективните домашни средства против мравки Най-ефективните домашни средства против мравки
Ето преглед на най-хубавите домашни решения за инсекти, които ще ви оказват помощ да се сбогувате с мравките, просто и безвредно. Бял оцет Т...

Оцет
Тази кисела фалшификация с настойчив усет е едно от най-доказаните оръжия против мравки. Гадините не понасят миризмата на оцет и това ги кара постепенно, само че несъмнено да се отдръпват от площта, която са завзели.
Нужно е да смесите няколко лъжици оцет с половин чаша вода и да оставите съда на мястото, където сте забелязвали мравки. Няколко часа по-късно към този момент ще са напуснали дома ви и надали в миналото по-късно ще се върнат назад.
Лют пипер
 Изумително: Защитете дома си от мравки с ОРИЗ Изумително: Защитете дома си от мравки с ОРИЗ
Мравките са тези вредители, чието наличие основава невиждан дискомфорт във всеки дом. Веднага, щом ги видим, се впускаме в издирван...
Мравките са фенове на сладките храни, само че не и на пикантните. Буболечките изпитват същинско омерзение от тях. За да сте сигурни, че този способ ще подейства, предлагаме ви да разпръснете няколко семена от пикантен червен пипер на входа на мравуняка. Това е несъмнено оръжие и ще ви подсигурява успеха.

Лимон
Знаете, че този плод се употребява както за стерилизация и разчистване, по този начин и за прогонване на насекомите от вкъщи ви. Ароматът му е мощен и не понася добре на мравките. Като бонус ще получите и идеално чисти повърхности. Страхотно е, нали?!
Пробвайте някой от изброените нагоре способи и сме безапелационни, че ще останете същински удовлетворени и ще забравите, че в миналото в дома си сте имали мравки!

Още от ПОЛЕЗНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР