Народното събрание ще изслуша служебния вътрешен министър Иван Демерджиев и

...
Народното събрание ще изслуша служебния вътрешен министър Иван Демерджиев и
Коментари Харесай

ДАНС и МВР докладват на депутатите заплашена или замесена е била Симеонова с британеца терорист

Народното събрание ще изслуша служебния вътрешен министър Иван Демерджиев и ръководителя на ДАНС Пламен Тончев след, община Никопол, на 28-годишния британец Дейвид Бодил, търсен с алена бюлетина на Интерпол. Това разгласи председателстващият Народното събрание Йордан Цонев , Движение за права и свободи, малко преди дадената отмора по време на разискването на второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията.

По-рано през днешния ден, като първо оповестиха, че в тази ситуация е забъркан депутатът от " Демократична България " Албена Симеонова , след което показаха угриженост за нейната сигурност. Причината беше появилата се нощес информация, че британецът е живеел в частен парцел до плантация, принадлежаща на депутата . Симеонова отхвърли да има нещо общо със арестувания. Това обаче не впечатли депутатите от партията на Бойко Борисов, които взеха решение, че въпросът би трябвало да бъде предпочитана тематика за Народното събрание през днешния ден.

" С доста огромен интерес ще чувам какво ще кажат службите. Какво имах да кажа, го споделих на медиите през вчерашния ден. Не се усещам отговорна ", сподели през днешния ден Симеонова в Народното събрание.
 Чадърът над Семерджиев е развързан до дъно, разгласи вътрешният министър
Чадърът над Семерджиев е развързан до дъно, разгласи вътрешният министър

Нападателят на столичното 3-то РПУ пробвал да прави взривно устройство, само че подготвена бомба не е открита
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР