Народното събрание решава кого да покани на церемонията, която ще

...
Народното събрание решава кого да покани на церемонията, която ще
Коментари Харесай

ДБ ще направи всичко възможно да състави правителство, ако получи третия мандат

Народното заседание взема решение кого да предложения на церемонията, която ще се организира на 19 октомври. Русия е оповестила България за вражеска страна. Т я е агресор, изключена е от Съвета на Европа и по тази причина ние поискахме тази среща, с цел да не се трансформира първия ден на Народното събарние в спектакъл. Това разяснява някогашният министър на електронното ръководство дали посланник Митрофанова би трябвало да участва на откриването на Народното събрание. 

По думите му от " "  няма проблем да гласувам с ГЕРБ по сходни тематики. И припомни за гласувания в предходния парламент по тематиката с Украйна.

Евроатлантическите ценности не са единствено наказание на войанта. Първата и съществена е господство на правото. ГЕРБ не дават сигнали да са разбрали тази тематика, сподели още бъдещият народен представител от " ". 

Според него първият мандат наподобява неосъществим за сформиране на държавно управление. 

Критикувахме позиците на Българска социалистическа партия по тематиката с Украйна. Втория мандат е решение на " Продължаваме промяната "  и следва да забележим по какъв начин ще подходят. Нека забележим каква ще бъде тяхната позиция. Ние нямаме цел да участваме в държавно управление, означи Божанов. 

Божанов уточни, че в случай че тертия мандат отдие при " "  ще напарвят всичко допустимо да създадат държавно управление. 

Той разяснява и обвиняванията на Русия, че България е забъркана в камионът, който се взриви на мост в Крим. 

В тази интернационална обстановка нямам доверие на Русия. Това наподобява на хибридна акция. От наша страна излязоха институции и отхвърлиха данните на съветските служби, добави някогашният министър на електронното ръководство. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР