Народното събрание прие оставките на депутатите от Продължаваме промяната -

...
Народното събрание прие оставките на депутатите от Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Депутатите приеха оставките на Яна Балникова и Лена Бориславова

Народното събрание одобри оставките на депутатите от " Продължаваме промяната " - Яна Балникова и Лена Бориславова , които бяха подадени преди ден в деловодството.

Оставката на първата бе утвърдена със 157 гласа " за ", 1 " срещу ", 5 " въздържал се ". а на Бориславова със 161 гласа " за ", 5 " срещу ", 3 " въздържал се ". 
Яна Балникова и Лена Бориславова подадоха оставки
Яна Балникова и Лена Бориславова от ПГ " Продължаваме Промяната " /ПП/ подават оставки като народни представители. Прекратяването на депут...
Прочети повече
Двете отиват в Министерски съвет. Бориславова като началник на политическия кабинет на Кирил Петков , другата по всяка възможност - консултант по районните въпроси.

В тази връзка като ръководител на краткотрайната комисия за правилника Бориславова бе заменена от Настимир Ананиев . От ГЕРБ-СДС пък акцентираха, че в ръководещото болшинство има доста по-подходящи за този пост.

Хамид Хамид от Движение за права и свободи пък иронично не се съгласи с изказванието на ГЕРБ, че Ананиев има дребен парламентарен опит, тъй като в предходни парламенти, когато ГЕРБ са били болшинство, е бил началник на транспортната комисия в Народно събрание и по тази причина превоза бил на този хал. Отделно от това минал през няколко партии.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР