Народният представител в 49-то Народно събрание Цвета Рангелова е кандидатът

...
Народният представител в 49-то Народно събрание Цвета Рангелова е кандидатът
Коментари Харесай

Депутатът Цвета Рангелова е изборът на Възраждане за кмет на Благоевград

Народният представител в 49-то Народно заседание Цвета Рангелова е претендентът за кмет на Благоевград, повдигнат от политическа партия „ Възраждане “. Кандидатурата разгласи заместник-председателят на партията Цончо Ганев на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в града. Той назова Рангелова " един от стълбовете на партията ".

Програмата на Цвета Рангелова включва цели, измежду които повече публични допитвания, което, по нейните думи не е наложително да се случва единствено под формата на референдуми, само че и с по-широк публичен спор по разнообразни тематики.

Приоритетите включват и ограничения за възстановяване сигурността и отбраната в общината с дейно прилагане на видеонаблюдението и неговото разширяване; създаване на модерна и налична градска среда; уравновесено развиване на кварталите на Благоевград и близките села.

Мерки са планувани за младите фамилии, измежду които е обезпечаване на средства за закупуване на учебни униформи за учениците в общината.

Кандидатът за кмет на Благоевград включва в програмата си и ограничения за ангажиране на младежи в общината както и за превъзмогване на казуса с недостига на медицински експерти в регионалната болница.

Цвета Рангелова е и лидер на листата за общински съветници на „ Възраждане “ в община Благоевград.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР