Народният представител трябва да бъде дълбоко свързан с избирателния си

...
Народният представител трябва да бъде дълбоко свързан с избирателния си
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Народният представител трябва да тежи на мястото си


" Народният представител би трябвало да бъде надълбоко обвързван с изборния си регион, а не да го посещава един път или два пъти в месеца. Преживял съм го и зная, че колкото и постоянно да посещаваш региона си и да работиш, мъчно можеш да постигнеш и 1/10 от това, което би постигнал, в случай че си роден и живееш на това място. " - това сподели при визитата си в Габровска област Кирил Добрев, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Добрев изрази своята поддръжка за Кристина Сидорова, която е втора в листата на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " в 7 МИР Габрово.

Преди 4 години Кирил Добрев беше лидер на листата в Габрово и след изборите се отхвърли в интерес на Сидорова, която направи извънредно сполучлив мандат в 44-то Народно заседание. Неслучайно и габровската партийна организация гласоподава единомислещо Сидорова да бъде лидер на листата и да съставлява Габрово в идващия парламент. " Надявам се на мощен резултат за Българска социалистическа партия в Габрово, имам вяра в успеха и бих желал да видя двама народни представители. " - акцентира Кирил Добрев.

Кирил Добрев съобщи, че взе участие в акцията, с цел да покаже, че не е наложително един социалист да бъде претендент, с цел да работи за успеха на партията. По думите му поръчката на водача на Българска социалистическа партия за 50те почтени индивида, с които Българска социалистическа партия може да измъкне България от рецесията, минава през сериозен резултат на идните парламентарни избори. " За да станат думите на ръководителя факт, всички би трябвало дружно да работим в екип и да реализираме милион гласа за левицата. " - безапелационен беше Добрев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР