Народният представител от „Продължаваме промяната“ Христо Петров назначи за сътрудник

...
Народният представител от „Продължаваме промяната“ Христо Петров назначи за сътрудник
Коментари Харесай

Ицо Хазарта назначи импресариото си за сътрудник в Народното събрание

Народният представител от „ Продължаваме промяната “ Христо Петров назначи за помощник в Народното събрание, не кого да е, а личния си импресарио Петър Петров Денов.

Справка в Интернет демонстрира, че връзката им датира от 2004 година посредством музикалната къща Facing The Sun. Според медийни изявления през 2004 година Πeтъp Денов opгaнизиpa ĸoнцepт нa Хазарта в Mюнxeн, което слага и основата на положително другарство по сред им.

Официално Facing The Sun e българо-немска звукозаписна компания със седалище град Мюнхен. Компанията се занимава основно с продуциране на български хип-хоп и поп реализатори, дистрибуция и ръководство на цифрово наличие.

Интересното в тази ситуация е, че импресариото на Ицо Хазарта ще му дава препоръки за образованието и културата в страната. Припомняме, че изявленията на Христо Петров от парламентарната естрада се броят на пръсти и то на доста друга тема от обучение и просвета.

А преди месец Ицо Хазарта беше санкциониран от Народно събрание поради бягство от работа. Той е липсвал два следващи дни поради концерт в Бургас.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР